Yleistä

Eemelin Kirppis on lokakuussa 2015 avattu itsepalvelukirpputori Vantaan Hämevaarassa puiden oksien katveessa. Sijaitsemme aivan Espoon rajalla, Hämeenkyläntien varressa (käynti Viisaritieltä).

Itsepalvelukirppis palvelee ostavia ja myyviä asiakkaita ja se näkyy sen toimintatavoissa. Itsepalveluperiaate tarkoittaa, että kaikki kirppiksellä myytävät tuotteet ovat yksittäistalouksien itse valitsemia, esille tuomia ja hinnoittelemia.

Itsepalvelukirppiksíllä on halpaa monesti mm. siitä syystä, että yksittäiset myyjät eivät hae tuotteidensa myynnillä samanlaista taloudellista voittoa kuin tavaraa päätoimisesti myyvät uusien tai käytettyjen tuotteiden myyntiliikkeet.

Eemelin Kirppis pyrkii vastaamaan itsepalvelumyyntiin tuotujen tuotteiden siististä esillelaitosta ja muutenkin siitä että itsepalvelumyynti olisi mahdollisimman vaivatonta ja sujuvaa.

Eemelin Kirppiksellä on noin 70 vuokrattavaa myyntipöytää, kahvio ja lasten leikkipaikka. Tarjoamme esteettömät ja siistit tilat käydä kirppiksellä ja tuoda tavaraa itsepalvelumyyntiin.

Kirppis on avoinna kaikkina viikonpäivinä:

ma-pe klo 14-19, la-su klo 12-17.

Eemelin Kirppis Hämevaara - Viisaritie 2, Vantaa

Ulla Pietilä (kuvassa) on mukana vastaamassa kirppiksellä siisteydestä ja viihtyvyydestä.