Pöytävaraukset


Pöytävarauksen voi tehdä otsikkorivin Tee pöytävaraus -lomakkeella, sähköpostilla (info@eemelinkirppis.fi) tai puh./txt. 050 345 8521. Pöytävuokran voi maksaa myyntijakson alussa tai se voidaan vähentää myyntituotoista tilityksen yhteydessä.


Ilmoita varatessasi
- nimesi ja puhelinnumerosi
- mistä päivämäärästä lähtien varaat (mielellään päivämäärä ja kellonaika esim. ke 28.2. klo 18 tai to 1.3. klo 18:00). Jos pyydät varausta alk. to 1.3., se tulkitaan siten, että myyntiaika alkaa ke 28.2. klo 18)

- varauksen kesto: esim. 1vko (7pvä), 2vko (14pvä). Aikoina jolloin myyntipaikoille on jonotusta, varausjakson maksimiaika on pyritty rajaamaan enint. 2-3vkoa / myyjä.

- toivomuksen pöydän sijainnista (huomioi että myyntialueen kysytyimmille paikoille jonotus on yleensä 1-2kk)
-mahd. muut erityistoiveet ja -tarpeet: vitriinipaikka, taulupaikka, lattiatila tms.
- Jos myyntiin tulee runsaasti kirjoja tai cd-levyjä, on suositeltavaa varata paikka seinustoilta (pöydät 49-65 ja 82-84). Näissä hyllyissä on umpinaiset sivuseinämät, jotka estävät seiniin nojautuvien tuotteiden putoamisen. Jossain määrin kirjat ym. saadaan esille myös keskialueen hyllyihin kassalta saatavien kirjatukien avulla.

- annatko suostumuksen, että tuotteistasi voi olla mainoksia ja valokuvia Eemelin Kirppiksen kotisivulla ja facebookissa.