Ajankohtaista Eemelin Kirppiksellä


- varaa hyvissä ajoin

Kirppikselle tehdyissä pöytävarauksissa tulee huomioida myyntialueen ja vapaiden pöytäpaikkojen rajallisuus. Pöytävarauksia otetaan vastaan ensisijaisesti tämän sivuston Tee pöytävaraus -lomakkeella, paikan päällä, tekstiviestillä ja puhelimitse (puh. 050 345 8521).

huom! mainitse koko nimi varausta tehdessäsi ja kuitatessasi/varmistaessasi varauksen viestillä (esillä ollut aloituspvä, toimipaikka ja pöytänro)


-väliaikatiedotteet myynneistä ja myynnin tarkistus

Kirppikseltä lähetetään väliaikatietoja myynneistä tekstiviestillä. Ilmoitus myyntikertymästä lähetetään kirppikseltä automaattisesti, kun päivämyynti on ollut vähintään n.25e (alk. 9.10.2017). / Myyjien on mahdollista tarkastaa myyntitilanne kirppiksellä käynnin yhteydessä ja puh./txt. 050 345 8521 (klo -22:30).

-viestintä myyntijakson aikana (tekstiviestit ym.) -aina nimellä

Mainitse kaikessa viestinnässä (tekstiviestit ym.) etu- ja sukunimesi ja mahd. pöydän numero (myyntijakson aikana). Kirppiksen tämänhetkinen päivystyspuhelin ei vastaanota /näytä kuvaviestejä tai liitetiedostoilla varustettuja viestejä eikä tee saman myyjän lähettämistä viesteistä viestiketjua.


Vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin:

-tarvitseeko tuoda omat henkarit?

Kirppikseltä löytyy lasten ja aikuisten koon henkareita sekä metallisia housu/klipsihenkareita. Yhtenäisyyden vuoksi toivotaan, että kirppikselle ei tuoda omia henkareita. (saa tuoda mutta emme kerää niitä talteen myyntipaikakohtaisestivastaa niiden keräämisestä talteen / palautuksesta)

-milloin / mistä voi hakea hintalappuja?

Tarrallisia / paperisia hintalappuja on saatavilla kirppikseltä siinä vaiheessa, kun myyjä on saanut varausvahvistuksen ja varauksen ajankohta ja myyntipöytä on tiedossa.

-voiko myyntipaikkaa käydä täyttämässä myyntijakson aikana?

Myyjä voi vapaasti tuoda lisäystä myyntipaikan tuotevalikoimaan, päivittää hintoja, poistaa myynnistä ja lisätä myyntiin haluamiaan tuotteita myyntijakson aikana. Ostajat seuraavat tarkkaavaisesti mieleistensa myyntipoytien tuotteille annettuja hintoja.


-viihde ja vapaa-aika

"Meidän perhe ei saanut tänä vuonna (erään tunnetun tavarataloketjun) kultakorttia, kun olemme käyneet niin paljon kirppiksellä."

"Tykkäämme käydä tällä kirppiksellä ja olemme etsineet asuntoakin tältä alueelta." - "Isoa asuntoa", ystävätär jatkoi.

"En päässyt ollenkaan eteenpäin tuosta pöydästä."

"Tulin kirppikselle, etten sortuisi polttamaan - olen ollut monta päivää tupakkalakossa."

"Ajoimme juuri monta sataa kilometriä, tultiin 5kk kestäneeltä kesälomareissulta. Tulimme ensimmäisenä tänne kirppikselle, kun tuntuu aivan kuin autoon pitäisi lisätä tilkka vettä."

"Tässä lukee auto, vaikka tämä on telaketjuskreipperi!"

"Kiitos, kun toit korin, tämä helpottaa elämää todella paljon."

"Tyttärenikin on löytänyt tämän paikan, mutta hän käy vain silloin kirppiksellänne, kun tulee hakemaan jotain tiettyä."

"En voi pyytää miestäni katsomaan, onko meillä näitä astioita, kun hän samalla kuitenkin särkee ne."

"=-O KIITOS !!" (tekstiviesti vastauksena myyntitiedotteeseen)

Kotisivujen ja facebook-sivujen palvelimet näyttävät ajoittain katsauksia siitä, minkä ohjelman tai hakukoneen kautta käyttäjiä on päätynyt eniten kirppiksen sivustoille. Eemelin Kirppiksen alkuaikoina eräs myyjämme tuli kuuluisaksi siitä, että hänen kauttaan (yksityishenkilö) oli tullut suunnilleen yhtä paljon käyttäjiä kuin Googlen tai isojen kansainvälisten viestintäkonsernien kautta yhteensä.

"Myymään tuloni sai alkusysäyksen siitä, kun vaatekaappini naulakko rysahti siihen kasattujen vaatteiden painosta."

"Oletpa unisen näköinen!" -"Olin ehkä just räpsäyttämässä silmiä."

"Hei, Pekka - pöytä!" - Ai Pekka Pöytä?