kokeilussa kausituotteiden yksittäismyynti (6.2.-28.2.)

KAUSITUOTTEET (lähinnä lasten- ja nuorten talviurheiluvälineet ja -varusteet)

Kirppikselle on mahdollista tuoda ns. prosenttimyyntiin pieni erä yksittäisiä kausituotteita kuten luistimia, suksia, kypäriä, monoja ym., joita on viime päivinä kyselty runsaasti. Yksittaisten kausituotteiden myyminen ei edellyta myyntipaikan varaamista. Tuotteille varataan lyhyt 5-7 päivän myyntiaika ja niiltä odotetaan, että ne ovat melko nykyaikaisia, ehjiä ja kirppiksen hintatason mukaan hinnoiteltuja. Kirppis perii kokeiluvaiheessa 10% palkkion myydyistä tuotteista (ei erillistä paikkamaksua). Myymättömistä tuotteista ei tule kuluja. Etenkin tilaa vieviä tuotteita voidaan ottaa vastaan rajoitetusti.

Sovi tuotteiden tuontimahdollisuudesta mielellään etukäteen tekstiviestillä (puh.050 345 8521) tai sähköpostilla (info@eemelinkirppis.fi). Ilmoita viestistä lyhyesti, minkä kausituotteen/tuotteita haluat tuoda.

Yksittäistuotteiden tilitys tapahtuu vasta sen jälkeen, kun tuote on myyty. Sovitussa myyntiajassa myymättä jääneet tuotteet myyjä noutaa takaisin.


VITRIINITUOTTEIDEN YKSITTÄISMYYNTI

Kausituotteiden ohella voidaan myös vitriiniin sopivia yksittäisiä (esim. Arabian / Iittalan) astioita, mukeja, lasiesineita ym. ottaa pieni erä kerrallaan prosenttimyyntiin. Myyntipalkkio on kokeiluvaiheessa 10% myydyistä tuotteista- siis silloin kuin myyjällä ei ole samanaikaisesti pöytää vuokrattuna, vaan ainoastaan vitriiniin tuotuja tuotteita.